Franchise Fair 27 maj 2021 - Kostnadseffektivt - Pandemisäkert - Mätbart

Den första virtuella franchisemässan någonsin i Sverige

Franchise Group är glada att presentera den allra första virtuella franchisemässan i Sverige! Här skapar vi en mässmiljö där du som söker nya affärsmöjligheter genom franchising, får möjlighet att träffa koncept som söker franchisetagare.

Mässan är speciellt utformad i syfte att franchisegivare och entreprenörer som söker franchisemöjligheter, ska få möjlighet att träffas och knyta kontakt med varandra. Mässan skapar även möjlighet för franchisegivare att stärka sin position och närvaro på den svenska marknaden.

Besökare deltar gratis. Förutom att möta några av de mest spännande franchisekoncepten som finns, kommer de också att ha möjlighet att ta del av Masterclass-webbinarier som hålls av ledande personer i franchisevärlden, få rådgivning samt bli underhållna i Fika-området.
Detta kommer att vara ett utmärkt tillfälle för dig att rekrytera blivande franchisetagare och också stärka ditt varumärkes profil inom franchisegemenskapen.

Ett effektivt rekryteringsverktyg
Tekniken i mässverktyget är anpassat för rekrytering så att man kan förboka och planera möten och intervjuer samt ansöka direkt om franchisemöjligheterna.


Vilka är utställarna?
Vi erbjuder såväl svenska franchisegivare som utländska franchisegivare att ställa ut. På Franchise Fair kan man söka såväl efter enskilda franchisetagare som area developers eller masterfranchisetagare. Vi tror att det blir en härlig dynamik med att ha såväl svenska som utländska koncept på plats, och att det visar på bredden av franchising och dess möjligheter.


Partners och leverantörer
Vi erbjuder även ett antal relevanta leverantörer, med viktiga och nödvändiga produkter och tjänster till franchisegivare och franchisetagare, att bli partner till mässan, att ställa ut och finnas på plats med erbjudanden och rådgivning. Vi erbjuder nivåerna Huvudpartner, Partner eller ställa ut som leverantör. Till sitt deltagande kan man också välja till ett antal exponeringsmöjligheter utanför och i den virtuella mässhallen.


Olika områden och funktioner på mässan
Vi vill att besökarna ska få ett riktigt värdefullt, roligt och intressant besök på mässan. I montrarna kan besökarna få ”träffa” koncepten. Här finns chattfunktion, möjlighet att ta del av presentationer, ladda ner broschyrer, och deltaga i webbinarier. Besökarna kan också göra en ansökan direkt till att bli franchisetagare. För de som har förbokade möten och intervjuer så kopplar man upp sig via Teams i ett livemöte.
Vi ”bygger” olika mässhallar och olika upplevelsemiljöer som besökarna kan utforska och det finns en rad sak som man kan göra och ta del av.
T ex kommer det att hållas en rad intressanta s.k. masterclass seminarier i vår autentiska föreläsningsmiljö. Här kommer man få ta del av t ex berättelser från personer som är franchisetagare redan eller värdefull rådgivning från experter. Man väljer efter intresse och behov.
Ett ”Fika område” kommer finnas i varje mässhall, där man mer passivt kan ”hänga” när man vill ta en paus eller kanske äta lunch. Här får man serverat olika presentationer och underhållning utan att behöva vara aktiv själv.
Det finns även ett område för teknisk support och Q & A.

Kontakta oss för mer information!

Fyll i kontaktformuläret om du vill ha mer information om mässan.

Contact form

Contact
Vill du ha vårt nyhetsbrev?
captcha