Franchisetorget

Franchisetorget är landets ledande aktör som informerar om vad det innebär att vara franchisetagare och skapar en fysisk mötesplats mellan franchisegivare och potentiella franchisetagare. De besöker ca 30 städer varje år. Söker ni franchisetagare? Då är Franchisetorget något för er!

Road Trip

 

 

Franchisetorgets Road Trip är en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ger dig en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare. Under kvällen pratar de bl.a. om vilken support, stöd och utbildning man får som franchisetagare samt vilka avgifter man betalar. De presenterar exempel på franchisegivare som söker franchisetagare, ni får lyssna på en franchisetagare som talar, inspireras, fika, nätverka och få tips och råd om att bli franchisetagare och mycket mer! 

Kostnadsfritt inkl. fika! Läs mer på www.franchisetorget.se.

"Franchisetorgets informationskväll gör det enklare för dig att göra din granskning och samla den information som du behöver för att fatta ett välgrundat beslut om du passar som franchisetagare och framförallt vilken kedja/bransch som är den perfekta för just dig!"

Ramona Byrö, projektledare Franchisetorget