Estelle medical

Uppdrag: 2013 började arbetet med att jobba fram en franchisemodell tillsammans med grundarna av bolaget. Efter redan några månader var de första franchisetagarna på plats. Kedjan består idag av tio kliniker i Sverige och en på Mallorca. Franchise Group har haft uppdraget att operativt stötta i uppstartsfasen men också i form av styrelsearbete. 

www.estellemedical.com

Referens: Anna Tenstam, Vd och grundare

Företagsbeskrivning:

Estelle Medical är en kedja med skönhetsklinker som startade 2012. Med 30 års internationell branscherfarenhet från ledande befattningar inom medicinska & estetiska företag hade Anna en tydlig vision  om att kunna erbjuda trygga och säkra estetiska injektionsbehandlingar med hög servicegrad och kvalitet i fokus.

Idag är visionen verklighet och kunder kan få behandlingar med botox, fillers, hudvård och peelingar med marknadens bästa produkter. Behandlingar genomförs av medicinskt utbildad och certifierad personal i en välkomnande, avkopplande och diskret miljö.

Efterfrågan på behandlingar av detta slag är mycket stort i både Sverige och på andra marknader så expansionen med franchising fortsätter!