Franchise Finder

Med franchisefinder.se når du på ett kostnadseffektivt sätt framtida franchisetagare i hela Sverige. Webbplatsen ger en bra överblick över de företag i Sverige som söker franchisetagare. 
Utöver funktionen att koppla ihop företag med framtida franchisetagare finns här även diverse tips och råd kring franchising. Webbplatsen är unik tack vare det antal företag som deltar samt sitt höga kvalitativa besökarantal.

På webbplatsen får franchisegivaren tillgång till ett smidigt rekryteringsverktyg. Intressenter fyller i och skickar in ansökningar och får automatiskt tillbaka lämplig information om företagets franchisekoncept.

Vi tror på att skapa personliga relationer och etablera det förtroende som behövs för att guida framtida franchisetagare. Därför har vi medarbetare som per telefon och e-post kan svara på frågor och hjälpa intressenter att finna ett franchisekoncept som passar dem.

Genom åren har vi byggt upp en gedigen kontaktbank med personer som är intresserade av att bli franchisetagare. För de kunder där vi har tagit hand om rekryteringen av franchisetagare har detta varit en ovärderlig källa för att nå goda resultat.

 

 

Finn franchisetagare med franchisefinder.se

Vill du att ditt företag ska finnas med på www.franchisefinder.se? Vi erbjuder ett skräddarsytt annons- och aktivitetspaket för att hjälpa dig att hitta de franchisetagare du behöver! 

Kontakta vår sälj- och kundansvarig på Franchise Finder:

Joakim Kärvell

+46 8 464 75 00