Integritetspolicy

Personuppgiftspolicy Franchise Group Nordic AB (556658-6615)

 

Din integritet är viktig för oss, vi strävar efter att ha nöjda och glada kunder. Den information vi samlar in är grundläggande så som ditt namn, kontaktuppgifter (ex. telefon och mailadress), vilket företag samt position och/eller titel. All information lagras på säkra servrar. I denna personuppgiftspolicy beskriver vi hur vi insamlar och hanterar information om kunder, potentiella kunder, samarbetspartners samt andra affärskontakter. Har du några frågor så är ni välkomna att kontakta oss på info@franchisegroup.se eller 08 – 464 75 00

 

1.       Hur vi insamlar information.

Franchise Group är ett konsultföretag som dagligen har kontakt med affärskontakter, personer och företag gällande affärsrelaterade ändamål.

  • Huvudsakligen samlar vi in personuppgifter via informationen ni anger till exempel vid anmälan och deltagande till ett seminarium, via något av våra formulär på hemsidan, eller när ni ringer/mailar till oss.
  • Uppgifter angivna av våra kunder.

 

2.       Hur använder vi dina personuppgifter

Vi använder personuppgifter i följande syfte:

  • För administration av affärsrelation mellan Franchise Group och dig eller ditt företag.
  • För kommunikation via marknadsföring eller andra aktiviteter i ert intresse
  • För intern statistik och affärsutveckling

 

3.       Hur länge vi sparar informationen

Vi sparar informationen så länge den är relevant för att upprätthålla kommunikation eller för rådande lagar exempelvis bokföringslagen mm.

Vill ni inte ta del av vår marknadsföring via nyhetsbrev eller inbjudningar till evenemang så har ni möjlighet i varje utskick att avregistrera er. Notera att ni då missar information som kan potentiellt vara till din nytta.


Senast uppdaterad Maj 2018