Funderar du på att starta eller utveckla en franchisekedja?

För att starta en franchisekedja så krävs noggranna förberedelser. Det behövs en franchisemodell som innehåller bland annat konceptpaketering, strategier, kalkyler, avtal med mera. Gå vidare! >

Om du behöver hitta fler franchisetagare, nya lokaler eller vill ha hjälp med marknadsföringen, så har vi de rätta metoderna och kontakterna för detta. Vi hjälper även till med internationell expansion. Läs mer >

Är det dags för nästa steg, nya utmaningar, eller är ni i behov av översyn/uppdatering av befintligt franchiseupplägg? Vi finns här för er! Vill veta mer! >

Vilka är Franchise Group?

Hos oss på Franchise Group hittar du all hjälp du kan behöva med din franchisekedja. Vi är ett tiotal medarbetare och konsulter som alla har lång och praktisk erfarenhet av att starta och driva franchiseföretag. Vi brinner för entreprenörskap och drömmar om att skapa stort! Många kunder jobbar vi med under flera år. De har då ofta tagit hjälp med att starta och förbereda sig för sin franchisesatsning och sedan fortsatt med att ta hjälp med t.ex. rekrytering av franchisetagare eller att hitta nya lokaler.

Vi är vana att jobba med både små och stora kundföretag och att hitta kreativa lösningar för att så många som möjligt ska få kvalificerad hjälp med sin franchising. Du är alltid välkommen för ett kostnadsfritt första möte för att ta reda på hur vi kan hjälpa just dig! Ring på 08 - 464 75 00 eller maila på info@franchisegroup.se.

Ladda ned våra gratis guider

Franchise Group erbjuder gratis guider att ladda ner. 
Ladda ner en steg för steg guide om hur du omvandlar ditt företag till franchise, hur du rekryterar franchisetagare, vilka de svåraste utmaningarna är eller en guide om internationell expansion.

Nyhetsbrev

"På Franchise Group finns det mycket kunskap och erfarenhet. Hade vi inte användt dem är det mycket tveksamt om vi hade skapat samma förutsättningar för expansion. Vi hade troligen gjort många fel som hade varit svåra och kostsamma att reda ut. Jag skulle inte rekommendera någon att starta med franchising utan specialistkunskap."

Per Rohrdanz, Grundare Moogio
Läs mer om Moogio


"På kort tid har vi byggt upp en rikstäckande juicebar kedja med hjälp av Franchise Group. De har hjälpt oss med ett komplett franchiseupplägg innefattande såväl franchisemodellen som rekrytering, dokumentation och styrelsearbete. Vi står nu välrustade inför vår fortsatta expansion!"

Maria Wirén, grundare Naked Juicebar
Läs mer om Naked Juice Bar

”Vi är i en expansiv fas och har lanserat flera nya koncept. I samarbete med Franchise Group tog vi fram en gemensam bas för våra franchisemanualer med skräddarsydda delar för respektive koncept."

Christian Bellander, fd. vd O’Learys Trademark
Läs mer om O’Learys Trademark

"Franchise Group fick i uppdrag att hjälpa oss att undersöka förutsättningarna och tydliggöra konsekvenserna av att expandera via franchising. Pilotverksamheten är nu i full gång och Franchise Group finns kvar och stödjer oss från sidan. Det känns jättebra."

Ulf Neuman, VD System Edström
Läs mer om System Edström

Exempel på kunder