Ska du starta eller utveckla en franchisekedja?

För att starta en franchisekedja så krävs noggranna förberedelser. Det behövs en franchisemodell som innehåller bland annat konceptpaketering, strategier, kalkyler, avtal med mera. Gå vidare! >

Om du behöver hitta fler franchisetagare, nya lokaler eller vill ha hjälp med marknadsföringen, så har vi de rätta metoderna och kontakterna för detta. Vi hjälper även till med internationell expansion. Läs mer >

Är det dags för nästa steg, nya utmaningar, eller är ni i behov av översyn/uppdatering av befintligt franchiseupplägg? Vi finns här för er! Vill veta mer! >

Vilka är Franchise Group?

Franchise Group är ett team av franchise-specialister. Vi erbjuder hjälp såväl för att starta en franchisekedja som till den befintliga kedjan. Alltifrån den strategiska franchisemodellen till att hitta franchisetagare. Välkommen för ett kostnadsfritt första möte för att ta reda på hur vi kan hjälpa just dig! Ring 08 - 464 75 00 eller maila info@franchisegroup.se.

 

Ladda ned våra gratis guider

Franchise Group erbjuder gratis guider att ladda ner. 
Ladda ner en steg för steg guide om hur du omvandlar ditt företag till franchise, hur du rekryterar franchisetagare, vilka de svåraste utmaningarna är eller en guide om internationell expansion.

Nyhetsbrev

"På Franchise Group finns det mycket kunskap och erfarenhet. Hade vi inte användt dem är det mycket tveksamt om vi hade skapat samma förutsättningar för expansion. Vi hade troligen gjort många fel som hade varit svåra och kostsamma att reda ut. Jag skulle inte rekommendera någon att starta med franchising utan specialistkunskap."

Per Rohrdanz, Grundare Moogio
Läs mer om Moogio


"På kort tid har vi byggt upp en rikstäckande juicebar kedja med hjälp av Franchise Group. De har hjälpt oss med ett komplett franchiseupplägg innefattande såväl franchisemodellen som rekrytering, dokumentation och styrelsearbete. Vi står nu välrustade inför vår fortsatta expansion!"

Maria Wirén, grundare Naked Juicebar
Läs mer om Naked Juice Bar

”Vi är i en expansiv fas och har lanserat flera nya koncept. I samarbete med Franchise Group tog vi fram en gemensam bas för våra franchisemanualer med skräddarsydda delar för respektive koncept."

Christian Bellander, fd. vd O’Learys Trademark
Läs mer om O’Learys Trademark

"Franchise Group fick i uppdrag att hjälpa oss att undersöka förutsättningarna och tydliggöra konsekvenserna av att expandera via franchising. Pilotverksamheten är nu i full gång och Franchise Group finns kvar och stödjer oss från sidan. Det känns jättebra."

Ulf Neuman, VD System Edström
Läs mer om System Edström

Exempel på kunder