Samarbetspartners

Franchise Group har ett antal utvalda samarbetspartners med produkter eller tjänster som vi kan rekommendera. Hör gärna av er direkt till oss så kan vi hjälpa er vidare!

08 -464 75 00

info@franchisegroup.se

Intranätet byggt för franchise
Samla alla era franchisemanualer, dokument, vanliga frågor med mera. Centralt lagrade och under er kontroll. Behåll kontrollen över ert franchisekoncept och varumärke och ge dina franchisetagare sina egna lokala kommunikations- och informationsdelningsplattformar.
Marginalen Bank kan franchise och har långa kundrelationer med mer än 60 franchisekedjor över hela Norden. Vi hjälper dig att komma igång med ditt franchise så att du kan jaga dina drömmar.
Kosmonaut Produktion har i över 20 år arbetat som helhetsleverantör inom produktion, montering och tryck med fokus på bland annat restaurang, hotell -och butiksinredning, mässmontrar, festivaler och skyltar. Vi arbetar i alla typer av material och tar gärna ett övergripande ansvar för din produktion och montering. Från skiss- och idéstadiet, produktion, tryck och projektledning till etablering och lagerhållning. Vi har även en studio för livestreaming, filmproduktion och fotografering samt en eventlokal (Stockholm). Studion och eventlokalen möjliggör hybridevent.
Adplorer hjälper franchisekedjor av alla storlekar att effektivisera den lokala marknadsföringen via Google My Business, Google Sök & Display, Facebook, Instagram, YouTube, Bing och mer. Med Adplorers plattform maximeras värdet av den digitala marknadsföringsbudgeten och ger stora tids- och kostnadsbesparingar, både för franchisegivare och franchisetagare. Adplorers marknadsföringsplattform är byggd specifikt för lokal, digital marknadsföring för franchisekedjor.