Våra Seminarier

Vi på Franchise Group håller regelbundet seminarier i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder gratis förmiddagsseminarium med olika inriktning inom franchising. Vårt mest populära är vår franchiseintroduktion, för de som vill lära sig om vad franchise är och hur det skulle kunna implementeras på deras verksamheter. Vi har även olika specialseminarium för etablerade franchisekedjor inom olika områden som till exempel; internationalisering, rekrytering och digitalisering.

Vår utbildning riktar sig till er som vill lära er mer om franchising och som vill få er verksamhet att växa till en kedja. Detta är en halvdagsutbildning som ger er en stabil kunskapsgrund hur franchising fungerar och hur det kan implementeras i olika situationer. Denna utbildning passar de som ska starta en franchisekedja eller också för nya medarbetare i en redan befintlig kedja, som en stabil kunskapsgrund för vidare arbete på bästa möjliga sätt. Vi kan även göra skräddarsydda utbildningar eller workshops som passar just ditt företag.

Webbinarium: Franchiseintroduktion

En introduktion till franchising. Kostnadsfritt seminarium.

Franchiseintroduktion
2024-06-12 kl. 10:00 - 11:30

Franchisefrukost

En introduktion till franchising. Kostnadsfritt seminarium.

 

 

Franchiseintroduktion
Sthlm 2024-08-29 kl. 09:00 - 10:30

Utbildning i franchising

Digitalt halvdagsseminarium som riktar sig till er som vill lära er mer om franchising och som vill få er verksamhet att växa till en kedja. 2 timmars gratis rådgvining vid anmälan till utbildningen!

Digitalt
Tid: 09:00 - 12:00 Datum: 2024-09-12

Kostnad: 995 kr. exkl. moms