Våra Seminarier

Vi på Franchise Group håller regelbundet seminarier i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder gratis förmiddagsseminarium med olika inriktning inom franchising. Vårt mest populära är vår franchisefrukost, som är en introduktion till franchising för de som vill lära sig om vad franchise är och hur det skulle kunna implementeras på deras verksamheter. Vi har även olika specialseminarium för etablerade franchisekedjor inom olika områden som till exempel; internationalisering, rekrytering och digitalisering.

Vår utbildning riktar sig till er som vill lära er mer om franchising och som vill få er verksamhet att växa till en kedja. Detta är en heldagsutbildning som ger er en stabil kunskapsgrund hur franchising fungerar och hur det kan implementeras i olika situationer. Denna utbildning passar de som ska starta en franchisekedja eller också för nya medarbetare i en redan befintlig kedja, som en stabil kunskapsgrund för vidare arbete på bästa möjliga sätt. Vi kan även göra skräddarsydda utbildningar eller workshops som passar just ditt företag.

Franchisefrukost

En introduktion till franchising. Kostnadsfritt!

Stockholm
Tid: 08.00 - 10.00 Datum: 2018-12-14
Göteborg
Tid: 09.00 - 10.30 Datum: 2018-12-14

Master Franchising

Seminarium om hur du blir en masterfranchisetagare

 

Master Franchising
Tid: 08:30 - 10:00 Datum: 2018-11-30

Utbildning i franchising

Halvdagsseminarium som riktar sig till er som vill lära er mer om franchising och som vill få er verksamhet att växa till en kedja. 2 timmars gratis rådgvining vid anmälan till utbildningen!

Stockholm
Tid: 09:00 - 12:30 Datum: kommer
Göteborg
Tid: 09:00 - 12:30 Datum: kommer

Kostnad: 995 kr. exkl. moms
Priset inkluderar kaffe och fika

The Franchise Day™

Kunskaps- och inspirationsdag om att starta och driva en franchisekedja!

 

TFD
Datum: maj 2019

Kostnad: 995 kr. exkl. moms
Priset inkluderar förfriskningar, kaffe och lunch