Boman Express Logistics

Företagsbeskrivning: Boman Express Logistics är ett etablerat svenskt transportbolag fokuserat på expressbudsverksamhet och speditionstjänster till industrikunder. Boman Express Logistics grundades 2013 och bedriver idag verksamhet över hela Sverige samt internationellt.

Referens:  Tommy Boman - CEO Boman Express Logistics AB.

Vårt uppdrag: Eftersom budverksamhet är till stora delar driven på det lokala planet så önskade Boman Express Logistics utforma sin framtida tillväxtstrategi baserad på resultatorienterade lokala enheter. Franchise Group fick under 2021 efter en serie diskussioner med ledningen i uppdrag att tillsammans utveckla ett franchisekoncept som byggde på lokala franchisetagare som marknadsförde och utförde budexpresstjänster med fullt stöd av Boman Express Logistics som franchisegivare.

Uppdraget fokuserades på att först genom en förstudie utarbeta grundläggande principer, affärsmodell och stödtjänster, vilket sedan utvecklades till ett komplett franchisekoncept.

Tommy Boman, Boman Express Logistics: Att kontakta Franchise Group visade sig vara ett mycket bättre val än vad jag hade kunnat vänta mig.
Från att jag tänkte få lite rådgivning och vägledning så fick jag hjälp med allt - hela vägen från konceptets utförande och budgetar till det juridiska och allt däremellan.
Fantastiska människor att samarbeta med som besitter extremt mycket kompetens och erfarenheter.
Har du ett utkast till en idé, tveka inte att kontakta dem!