Choco Mania

Uppdrag: Under 2017 fick Franchise Group i uppdrag av Choco Mania att ta fram en franchisemodell som ska utgöra basen för kedjans expansion. Franchise Group har även löpande uppdrag för kedjans franchiserekrytering och lokalsök.

www.chocomania.se

Referens: Bayan Moukbel, Choco Mania

 

Företagsbeskrivning: Choco Mania är ett svenskt fikakoncept som grundades i Malmö och finns sedan 2016 finns i Mall och Scandinavia och erbjuder en unik upplevelse baserad på egna våfflor, crêpes, choklad, gelato-glass och shakes. De har under det senaste året snabbt byggt upp ett starkt varumärke både i sociala medier och på plats i Mall of Scandinavia. Choco Mania planerar att öppna ett flertal enheter, både egenägda och franchiseägda i gallerior och köpgator över hela Sverige.

 

Bayan Moukbel, Choco Mania: Det var ett mycket positivt samarbete med Franchise Group, som lyssnade på våra behov och förstod våra krav under skapandet av Choco Manias franchisemodell och etableringsplaner. Franchise Group har hjälpt oss skapa en modell för tillväxt som enligt vår mening lägger grunden till vår expansion i Sverige.