Crispy Pizza Bistro

Företagsbeskrivning: Crispy Pizza Bistro är en svensk restaurangkedja med ett kunderbjudande baserat på unika pizzor, hamburgare och relaterade maträtter samt alkoholservering. Crispy Pizza Bistro grundades 2015 och har idag ett flertal restauranger i Stockholmsområdet på utvalda adresser och en stark närvaro på sociala medier. Crispy Pizza Bistro planerar att öppna ett större antal enheter, både egenägda och franchiseägda, i medelstora och större städer över hela Sverige.

Referens:  Henrik Salén – grundare och CEO.

Vårt uppdrag: Under vintern 2020/21 assisterade Franchise Group Nordic i uppdrag av Crispy Pizza Bistro med att ta fram ett franchisekoncept för den svenska marknaden, som skulle vara speciellt anpassat för Crispy Pizza Bistros affärsidé, sortiment och lokaliseringstankar, och utgöra ett attraktivt franchisetagarerbjudande inom restaurangbranschen.

Henrik Salén, Crispo Pizza Bistro: Franchise Group har varit fantastiska med att utveckla vårt franchisekoncept. Alla avtal och dokument som vi arbetade fram blev riktigt bra och anpassade efter Crispy´s förutsättningar. Jag kan verkligen rekommendera Franchise Group om ni är intresserade att växa genom franchising.